Batec de Cultura

Bloc que no s'actualitza a diari

Dtox: una altra manera d’entendre la perruqueria

Mar Armengol
Fotografies: Fernanda Ares

Canviar el ritme, fer-lo més pausat i a l’hora responsable en el cercle del consum quotidià: des de comprar un samarreta fins a triar el què menjarem o tallar-nos el cabell. Sembla una missió impossible però a Barcelona trobem alternatives que apunten cap a aquesta direcció. El projecte de perruqueria Dtox, nascut a partir de la iniciativa dels experts Jesús Prados i Carolina Suasi, ens ofereix seguretat i tracte personalitzat a l’hora de retocar-nos la cabellera en un espai sorprenent i privilegiat: la primera planta de l’edifici Luminor, al carrer Tallers número 77.

Aquest espai combina a la perfecció l’estructura de tall industrial dels anys ’50 amb la decoració avantguardista de la perruqueria, que es fa molt més íntima i còmoda que no pas els espais tan exposats, característics de les grans cadenes d’estètica. Tal i com recorda Jesús, les perruqueries d’abans eren negocis particulars i es guanyaven la clientela gràcies al “boca-orella”. Rescatant aquesta essència però amb una imatge plenament  moderna, la perruqueria Dtox es presenta com un saló diferent tant en la seva filosofia com en la cura a l’hora d’aplicar les seves tècniques i productes, on predomina la marca natural Label.

Dtox també té la intenció de convertir-se en una difusora de propostes artístiques, tant pertanyents al món de la moda com a les arts gràfiques. Per a més informació, podeu seguir Dtox a la seva pàgina de Facebook i al seu Instagram, @DTOXHAIRSALON.

DTOX 2 DTOX 6 DTOX 9

Advertisements

Single Post Navigation

One thought on “Dtox: una altra manera d’entendre la perruqueria

  1. Retroenllaç: MOMENT BATEC DE CULTURA - DTOX HAIR SALON · Perruqueria de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: