Batec de Cultura

Bloc que no s'actualitza a diari

‘Cazadores de sombras’: el nou blockbuster fantàstic enganxa

Mar Armengol

El darrer aspirant a blockbuster juvenil és Cazadores de Sombras, l’adaptació a la gran pantalla de l’exitosa sèrie The Mortal Instruments escrita per Cassandra Clare. Té tots els ingredients per enganxar, i ho aconsegueix: misteri, fantasia, culebrón juvenil i batalles èpiques.

La història se centra en la jove Clary, a qui dóna vida Lily Collins a la gran pantalla, una noia que, com el Harry Potter, descobreix de la nit al dia que té poders màgics, però en aquest cas no es tracta de bruixeria sinó d’una missió més elevada: és una caçadora d’ombres, és a dir, una exterminadora de dimonis. La trama, situada a Nova York, presenta un panorama urbà animat per tota mena de criatures màgiques: bruixes, dimonis en múltiples presentacions, vampirs i homes llop, però no pas zombis…

Photo credit: themortalinstrumentsmovie.com

Photo credit: themortalinstrumentsmovie.com

Tot i així, hi ha una amenaça que supera tots aquests éssers i que també havia estat caçador d’ombres: en Valentine, un home corromput per la dèria de poder, com en Darth Vader, i que posarà a prova Clary i la seva nova troupe d’amics, entre els qui destaca en Jace, un atractiu jove a mig camí entre Edward Cullen sense queixals i un Rolling Stone. Jamie Campbell Bower s’ha desfet de la capa de Vulturi a la saga Crepuscle per interpretar aquest caçador d’ombres, mentre que Jonathan Rhys Meyers dóna vida al malvat Valentine; aquest rol s’adapta perfectament a la seva faceta de dolent, que ja havia explotat amb talent interpretant a Enric VIII a la sèrie The Tudors, o a un jove sense moral al film Match Point, de Woody Allen.

He de dir que la pel·lícula acaba, com no, deixant-nos ansiosos per saber què passarà i com no me’n vaig poder estar, ara mateix estic llegint la segona part d’aquesta saga i puc assegurar que de moment no decep en absolut.

Podeu consultar on anar a veure Cazadores de Sombras a E-Cartelera.

Advertisements

Single Post Navigation

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: