Batec de Cultura

Bloc que no s'actualitza a diari

Sirerera i Sinisterra: el teatre valencià arriba als teatres Gaudí i Versus

Mar Armengol

L’adaptació d’ Una jornada particular de Rodolf Sirera i l’obra Dos tristes tigres de José Sanchis Sinisterra són les dues estrenes d’octubre dels teatres Versus i Gaudí, respectivament

Sofia Loren i Marcello Mastroianni van protagonitzar a la gran pantalla el drama Una Giornatta Particolare, una pel·lícula dirigida per Ettore Scola situada a la Segona Guerra Mundial. Ara, la companyia La Pavana presenta Una jornada particular amb els rostres de Victoria Salvador i Rafael Calatayud com a protagonistes i ambientada a la Guerra Civil Espanyola. Rodolf Sirera s’ha encarregat d’adaptar la pel·lícula d’Scola i amb la companyia La Pavana han recorregut, entre d’altres, les ciutats de Madrid, Bilbao, Sevilla i Saragossa. Una jornada particular es representarà al Teatre Gaudí del 4 al 28 d’octubre.

El Versus Teatre acollirà del 2 al 14 d’octubre Dos tristes tigres, la comèdia de José Sanchis Sinisterra. L’obra està integrada per dos monòlegs i tres diàlegs a través dels quals els personatges, representats Ferran Castells i Ferran Lahoz, experimenten situacions que els fan despullar-se de l’aparent quotidianitat que lluiexen, ensenyant les vestimentes ratllades de tigre que duen sota la roba. Robert Torres dirigeix aquesta obra, que reflexiona amb humor crític sobre les relacions humanes.

Font de la imatge: Versus Teatre / Teatre Gaudí

Font de la imatge: Versus Teatre / Teatre Gaudí

I pels més petits…

Avui s’ha reestrenat al Teatre Gaudí l’espectacle de dansa Happy Ha Ha, que acosta els més petits el llenguatge corporal a partir de la interacció entre els personatges Pim, Pam i Pum i el seu entorn. L’escenari es transforma en localitzacions oníriques on els tres ballarins són els protagonistes i objectes i músiques sorprenents es posen al seu servei per fer riure tota la família – les melodies són reconeixibles per als pares i divertides per als més petits -. Aquesta és una manifestació divertida i diferent d’espectacle per als nens, que tot sovint estan més acostumats a mirar televisió que no pas a anar al teatre. Amb Happy Ha Ha, els més petits de la casa podran viure una experiència teatral enriquidora i riallera.

Font de la imatge: Teatre Gaudí

Font de la imatge: Teatre Gaudí

Advertisements

Single Post Navigation

3 thoughts on “Sirerera i Sinisterra: el teatre valencià arriba als teatres Gaudí i Versus

  1. Me llama la atención la programación del Verus esta temporada. Más que nada porque cuento con un 2×1 para Dos tristes tigres y hoy en día hay que aprovecharlo todo. Espero críticas próximamente de blogs como el suyo.

  2. Gracias!

    En lo referente a descuentos para teatro, recuerde que también puede obtener descuentos reservando las entradas por Atrapalo: http://www.atrapalo.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: