Batec de Cultura

Bloc que no s'actualitza a diari

El nen que somia amb música

Entre els dies 14 i 22 d’abril es representarà al Teatre Gaudí de Barcelona l’espectacle familiar El niño que soñaba, amb música, faules i titelles. La companyia madrilenya La Mar de Marionetas i el Projecte de Cooperació Cultural amb Guinea Bissau presenten aquest projecte, al so de la música original en directe del compositor guineà Simao Felix D’Acunha. Acompanyat de la singular ‘pedalera de loops’, D’Acunha podrà crear l’efecte coral sobre l’escenari amb la seva veu.

La música de Simao Féliz d'Acunha acompanya en Mino en la seva aventura. Fotografia: companyia La Mar de Marionetas

El nen que somia s’anomena Moni i té un talent natural per als instruments. A casa seva, Guinea Bissau, les històries animades amb música formen part de la vida dels més petits perquè els transmeten lliçons per encarar les aventures de la vida real. La història pròpia d’en Moni i els seus somnis estan acompanyades d’aquesta música sabia, i constitueix per si mateixa una experiència d’intercanvi cultural per a tota la família.

El niño que soñaba s’ha representat des del 2009 en diversos certàmens arreu del territori espanyol i a nivell internacional: el 2011, pel Festival Internacional Golden Dolphin de Varna (Bulgària), Marta Bautista, directora de La Mar de Marionetas, va rebre el premi Golden Dolphin a Millor Actriu per a espectacles infantils. El mateix any, l’obra també es va trobar present a la Fetén, la Fira Europea d’Arts Escèniques per a la Infància de Gijón.

Tota la família pot viure l'aventura de 'El niño que soñaba'. Fotografia: companyia La Mar de Marionetas

Advertisements

Single Post Navigation

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: