Batec de Cultura

Bloc que no s'actualitza a diari

Vamos a por todo

Crònica de Mar Armengol

Quatre companys de feina decideixen canviar les seves vides radicalment. Necessiten un pla infalible que els doni diners, com sigui. La clau de la felicitat són els diners, i ¿què millor que segrestar algú famós per demanar un rescat?, pensen tots quatre. Guti és el candidat idoni per al seu pla, però els dilemes d’aquests personatges complicaran l’assumpte. Vamos a por Guti es va reestrenar ahir al Teatre Gaudí de Barcelona, fins l’1 d’abril.

Cartell dissenyat pe Montse Arranz i fotografia de Vanessa Tedejo

Vamos a por Guti reflexiona d’una manera intel·ligent i sense complexos sobre l’anhel de superar la mediocritat del dia a dia i les aspiracions d’arribar a tenir una vida plena de luxe. Els diners són la clau per fer esvair les preocupacions i l’antídot que permet que tothom sigui tan afortunat com a les pel·lícules americanes. A través de l’esbojarrada aventura d’en Juanra – Albert Pérez Hidalgo –, en Joan Carles – Xavier Torra –, en Jorge – Nicolás Carbajal – i en Joaquín – Sergi Torrecilla – , es destapen les inseguretats i els desitjos d’una classe mitjana global insatisfeta i cansada de la seva vida gris.

Fotografia de Vanessa Tedejo

El segrest d’en Guti queda en un segon terme per mostrar la identitat de cadascun dels quatre personatges a partir d’aquest desencadenant tan cínic. A més d’haver passat pel Versus Teatre i ara pel Gaudí, l’humor intel·ligent de Vamos a por Guti va arribar al Teatro Tarambana i al Liberarte de Madrid. Allà, segons va apuntar l’autors i co-director de l’obra, Albert Boronat, l’humor d’aquestes característiques és menys usual.

Podeu seguir el treball de la companyia de l’obra, el Projecte NISU (Projecte de Navegació Incendiària i Salvament Unilateral), a través del seu wordpress, així com de la seva pàgina de facebook.

Advertisements

Single Post Navigation

3 thoughts on “Vamos a por todo

  1. és un passada! em va encantar, us la recomano!

  2. Retroenllaç: Tornem a segrestar a l’ex-jugador del Real Madrid, Guti, al Teatre Gaudí Barcelona | Projecte NISU

  3. Retroenllaç: Vamos a por Guti « Projecte NISU

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: