Batec de Cultura

Bloc que no s'actualitza a diari

Fem cultura amb Verkami

Aquests darrers dies, la productora cinematogràfica independent Doble Banda està promocionant els seus dos projectes, Olvidando a Nonot i Kilian Jornet,  per tal que obtinguin el capital necessari a través de la plataforma de microfinançament Verkami.

Verkami neix de la iniciativa de poder finançar projectes diversos a través de les aportacions que la gent estigui disposada a fer per veure realitzats els projectes culturals dels quals després podrà gaudir. D’aquesta manera, el públic esdevé un motor actiu per decidir què és el què vol, a través d’una aportació responsable com a petit productor.

Les dues propostes que ofereix Doble Banda són les següents, i a partir del enllaços  inserits a cada títol podeu col·laborar a la seva realització a través de Verkami:

Per una bansa, Olvidando a Nonot és un curtmetratge, de 24 minuts de durada, on es mostra la importància de Llenguatge de signes a través de la perspectiva d’una nena no oient de sis anys. Un dels espais on es desenvolupa l’acció és l’escola Tres Pins de Barcelona, on nens oients i no oients comparteixen aula, demostrant així que és possible desenvolupar una una educació més humana.

El curtmetratge de Pablo García Pérez de Lara

Aquest curtmetratge, dirigit per Pablo García Pérez de Lara, va ser premiat a l’Alternativa 2011 de Barcelona i a Alcine 2011, el festival de cinema independent d’Alcalá d’Henares.

D’altra banda, Kilian Jornet, el comptador de llacs, presenta un viatge per la natura de la mà del protagonista, un campió mundial d’esquí de muntanya i plurimarquista de carreres de muntanya. A través de la seva veu, es posa de manifest la importància del recolzament entre les persones per superar tota mena d’obstacles.

Advertisements

Single Post Navigation

2 thoughts on “Fem cultura amb Verkami

  1. Gràcies!!! Qué important és que hi hagi un batec de cultura com el vostre!!! Pablo García

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: